Η ζήτηση οικιακής αποθήκευσης ενέργειας έχει αυξηθεί εκρηκτικά και οι κινεζικές εταιρείες μπαταριών έχουν πάει συλλογικά στο εξωτερικό για να αναζητήσουν χρυσό. 

Για παράδειγμα, η τοπική μάρκα οικιακής αποθήκευσης ενέργειας στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αυξήσει διαδοχικά την τιμή του εγχώριου προϊόντος αποθήκευσης ενέργειας λόγω της καυτής ζήτησης της αγοράς και της σοβαρής ανισορροπίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης. Η τρέχουσα καθυστέρηση των παραγγελιών έχει ξεπεράσει τα 80.000. 

Η αυξανόμενη ζήτηση για εγχώρια αποθήκευση ενέργειας στο εξωτερικό παρουσιάζει επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για τις κινεζικές εταιρείες μπαταριών που στοχεύουν σε αυτόν τον τομέα. 

"Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας μας θα αφιερωθεί στον υπερπόντιο τομέα αποθήκευσης ενέργειας το 2021.Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο φέτος, η αποστολή των οικιακών μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας έχει αυξηθεί σημαντικά."Ένα σχετικό πρόσωπο υπεύθυνο μιας εταιρείας μπαταριών εισήγαγε στις μπαταρίες λιθίου που η μεταγενέστερη ζήτηση είναι καυτή, και ορισμένοι πελάτες κλειδώνονται εκ των προτέρων. 2 έτη παραγωγικής ικανότητας. 

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η τεχνολογία Paineng, η οποία επικεντρώνεται στην οικιακή αποθήκευση ενέργειας, πούλησε 966προϊόντα αποθήκευσης ενέργειας, εκ των οποίων 473.4πωλήθηκε το μόνο τρίμηνο του τριμήνου του τριμήνου, υπερβαίνοντας 444στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Ενέργεια Penghui' Τα εγχώρια προϊόντα αποθήκευσης πιστοποιήθηκαν στην Ευρώπη και την Αυστραλία πέρυσι, και το 2021, έχει λάβει επίσης μεγάλο αριθμό παραγγελιών για την εγχώρια επιχείρηση αποθήκευσης ενέργειας, και προωθεί ενεργά την πιστοποίηση εγχώριας αποθήκευσης ενέργειας στη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία. 

Επιπλέον, ο μεγάλος αδελφός μπαταριών ισχύος ανακοίνωσε την ίδρυση κοινής επιχείρησης με την ATL, και η οικιακή αποθήκευση ενέργειας είναι μια από τις βασικές αγορές που στοχεύει η κοινή επιχείρηση. Η ενέργεια λιθίου συγκέντρωσε επίσης σιτηρά και γρασίδι, και επένδυσε στην κατασκευή ενός 15προγράμματος μπαταριών φωσφορικού σιδήρου λιθίου στο Jingmen για οχήματα διοικητικής μέριμνας και οικιακή αποθήκευση ενέργειας.